Free shipping for orders over 10,000 Yen.

Order until 1 pm for same day dispatch (weekdays only)

GOOD TO KNOW

What is a steak?

It might seem like an obvious question. By definition, steak is “a slice of meat cut from the fleshy part of a beef carcass.” While there are pork chops that cook like steaks and even veggies that can be sliced into “steaks,” we’re solely focusing on beef steak .

 

Beef steaks are generally cut across the muscle fiber of a large section of beef and may or may not include a bone. Most steaks come from three prime areas on a cow.

 

 

ステーキとは

皆さんは「ステーキ」という言葉を聞くと何を想像しますか?
本場アメリカの辞書には「牛から切り取ったスライスされた肉」と記載されています。もちろん、牛だけではなく豚のステーキや、お野菜のステーキというものも存在します。
けれど私たちは原点である牛のステーキ、つまりビーフステーキをメインとしています。
牛肉のステーキは基本的には繊維を断ち切る形でカットされており、種類によっては骨付きのものもあります。大きく分けると大体三つの主な部分より切り取ったものとなりますが、細分化して部位の違いを楽しむのも醍醐味です。

Those are our steak cuts. We offer selected beef and pork steaks of high quality. American beef, Australian beef (grass-fed), and Japanese beef are available. Our pork mostly comes from Japan, the US or Mexico. All steaks can be prepared on a barbecue grill or at home in a fry-pan.

Steaks

Sort by:
Filter
Add to Cart Sold Out